Nordic SME

Adverty

2021-08-09

Adverty grundades 2017 med en vision att definiera hur annonser visas och hanteras på framtidens spelplattformar inom VR och AR.

Idag sammanför Adverty varumärken och människor genom sin revolutionerande displayannonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa annonser. Adverty har kontor i Stockholm, London, Madrid, New York och Lviv.

Attana

2021-03-22

Attana grundades 2002 och erbjuder analytiska instrument och uppdragsforskning för att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel. Baserat på sina patenterade teknologier erbjuder Attana biologisk interaktionskarakterisering i realtid åt biotechbolag, Big Pharma och akademiska aktörer världen över. Dessutom erbjuder bolaget ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg för analys av immunitet mot SARS- CoV-2.

Eurobattery Minerals

2021-03-15

Eurobattery Minerals (Nordic Growth Market: “BAT”) är grunden i värdekedjan för batteriproduktion. Som ett gruvföretag utforskar och utvecklar företaget flera nickel-kobolt-koppar-projekt i Europa för att leverera batterimineraler som är avgörande för den växande marknaden för elbilar.

Bolaget fokuserar på att prospektera och utveckla flera nickel-, kobolt- och kopparprojekt i Europa med målet att förse den växande elbilsbranschen med spårbara och etiskt utvunna mineraler. Grunden för Eurobattery Minerals affärsmodell är ansvarsfull och hållbar gruvdrift. 

We aRe Spin Dye

2021-03-03

We aRe SpinDye® erbjuder de mest hållbara polyestergarnerna och tygerna inom mode- och klädindustrin. Vår lättåtkomliga färgprocess är certifierad och helt transparent, den levererar tyger med utmärkt färgprestanda och en långvarig elegans.