måndag 30 november 2020

Om Ecoptimist

Vi publicerar aktiespaningar, trendspaningar och generella tankar kring börsen. Vi tittar främst på mindre tillväxtbolag men ibland även större bolag och potentiella turnaroundcase. För den som vill lära sig mer om aktieanalys har vi även publicerat diverse artiklar om teknisk analys, fundamental analys samt tradingpsykologi.

Vår målsättning är att främst belysa mindre bolag noterade på Small Cap, First North och Spotlight. Detta genom att informativt sammanställa information som finns tillgänglig på bolagens hemsidor och i rapporter, samt väga in diverse egna funderingar kring möjlig framtida utveckling. Inget av det vi skriver är dock ämnat att ses som rekommendationer eller köptips.

Finns frågor eller intresse av mer info eller samarbete, är du som läsare varmt välkommen att höra av dig!

Tack för besöket!

Skicka ett meddelande

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  -Annons-

  Senaste nytt

  CGit – Q3 rapport

  IT-konsultbolaget som specialiserat sig mot lösningar inom management, säkerhet, nätverk, kommunikation, backup och hosting rapporterade idag för sin Q3 period.

  Klimator – Q3 rapport

  Klimator som utvecklar mjukvaruprogram för vägklimatologi, publicerar idag sin rapport för det tredje kvartalet.

  Bublar Group – Kompletterande information om förvärvet av Plotagon

  Bublar Group som är ett XR-teknologibolag specialiserat inom AR och VR presenterade idag kompletterande information gällande bolagets förvärv av Plotagon Production AB.