Storytel inleder partnerskap med Spotify – Aktien reagerade positivt

Storytel-abonnenter kommer längre fram i år kunna ta del av Storytels ljudboksupplevelser på Spotify genom att länka de två kontona.
2021-05-21

Storytel-abonnenter kommer längre fram i år kunna ta del av Storytels ljudboksupplevelser på Spotify genom att länka de två kontona. Storytel erbjuder idag fler än 500 000 ljudböcker på 25 marknader.

Det nya partnerskapet innebär att konsumenter som registrerar sig för en Storytel-prenumeration kommer att kunna ta del av Storytels utbud, både på Storytel-plattformen men också på Spotify-plattformen.

Genom att använda Spotify Open Access Platform kommer Storytel ha möjlighet att erbjuda sitt premiumerbjudande av ljudböcker på Spotify, samtidigt som de behåller direkt kontroll över relationen till sina kunder.

Storytels VD, Jonas Tellander, kommenterade att det nya partnerskapet innebär att det blir lättare än någonsin för bolagets kunder att få tillgång till Storytels utbud av ljudböcker. Samtidigt får Storytel även möjligheten att nå nya målgrupper som idag finns på Spotify, men som ännu inte upplevt ljudböcker.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Aktien

Aktien har gått trögt sedan sommaren 2020 men efter nyheten igår bröt aktien ett stort motstånd och befinner sig återigen ovanför EMA200.

Dagsgraf på Storytel