Sivers Semiconductors – erhåller order av 5G millimetervåg-IC

Sivers Semiconductors handlas i en intressant range ovanför EMA10 på dagsbasis, idag meddelar bolaget att man fått en ny order av 5G millimetervåg-IC.
2021-02-04

Sivers Semiconductors AB meddelade under torsdagen att dotterbolaget Sivers Wireless har fått en beställning av IC-komponenten från TMYTEK i Taiwan. Denna order är relativt liten, men öppnar för nya möjligheter på den asiatiska marknaden.

” Vi är mycket glada över att få denna beställning från TMYTEK, en leverantör av totallösningar inom 5G millimetervågsteknik baserad i Taiwan. Eftersom 5G är en stor och växande marknad i Asien är vi mycket glada över intresset för vår teknologi och den tillväxtpotential som detta kan innebära för våra 5G millimetervågsprodukter på den asiatiska marknaden.”, säger Anders Storm, VD för Sivers Semiconductors.

Beställningen omfattar provkomponenter och utvärderingssats som kommer att användas för test och utvärdering av IC-prestandan och hur den uppfyller TMYTEKS krav på olika applikationer för så kallad “beamforming”.

Aktien ser för närvarande ut att forma en Cup-With-Handle med kraftigare volymstaplar på gröna dagar. Nu handlas aktien i toppen av sin range ovanför EMA10 på dagsbasis.

Nedan ser vi även veckografen, där den ovan nämnda Cup-With-Handle formationen visas ännu tydligare. Breakout från denna nivå skulle indikera styrka enligt erkända tradingboken How To Make Money in Stocks.