fredag 5 mars 2021

Sivers Semiconductors – erhåller order av 5G millimetervåg-IC

Sivers Semiconductors handlas i en intressant range ovanför EMA10 på dagsbasis, idag meddelar bolaget att man fått en ny order av 5G millimetervåg-IC.

Sivers Semiconductors AB meddelade under torsdagen att dotterbolaget Sivers Wireless har fått en beställning av IC-komponenten från TMYTEK i Taiwan. Denna order är relativt liten, men öppnar för nya möjligheter på den asiatiska marknaden.

” Vi är mycket glada över att få denna beställning från TMYTEK, en leverantör av totallösningar inom 5G millimetervågsteknik baserad i Taiwan. Eftersom 5G är en stor och växande marknad i Asien är vi mycket glada över intresset för vår teknologi och den tillväxtpotential som detta kan innebära för våra 5G millimetervågsprodukter på den asiatiska marknaden.”, säger Anders Storm, VD för Sivers Semiconductors.

Beställningen omfattar provkomponenter och utvärderingssats som kommer att användas för test och utvärdering av IC-prestandan och hur den uppfyller TMYTEKS krav på olika applikationer för så kallad “beamforming”.

Aktien ser för närvarande ut att forma en Cup-With-Handle med kraftigare volymstaplar på gröna dagar. Nu handlas aktien i toppen av sin range ovanför EMA10 på dagsbasis.

Nedan ser vi även veckografen, där den ovan nämnda Cup-With-Handle formationen visas ännu tydligare. Breakout från denna nivå skulle indikera styrka enligt erkända tradingboken How To Make Money in Stocks.

Vilka bolag är mest intressanta just nu?

Prenumerera på vårt kostnadsfria veckobrev för färska nyheter och de senaste aktiespaningarna.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.
372FöljareFölj

Läsvärt

Tekniskt Span – Bred bild av nya sektorer som visar styrka

Det här är en längre text om breda trender vi ser på marknaden i dagsläget. Det återstår att se hur detta utvecklar sig men...
Läs våra senaste analyser
Prenumerera på vårt veckobrev
Ligg på förhand i marknaden. Lär dig när det är köp- och säljläge
FREE TRIAL
Prenumerera
Läs våra analyser
nya varje vecka!
Ligg på förhand i marknaden.
FREE TRIAL
Prenumerera