Polygiene och Body Doctor presenterar innovation inom ögonhygien

Polygiene kan idag meddela att Body Doctor kommer erbjuda Sterileyes® ögonkompresser med antibakteriellt tyg – en viktig funktion för produkter som används nära och runt ögat.
2020-12-04

Polygiene kan idag meddela att Body Doctor kommer erbjuda Sterileyes® ögonkompresser med antibakteriellt tyg – en viktig funktion för produkter som används nära och runt ögat. Body Doctor kommer även att erbjuda sina AB+ ansiktsmasker med Polygienes ViralOff®.

Body Doctors grundare, Sue Grant, kommenterade i ett pressmeddelande att de väljer Polygiene på grund av deras kompetens. Hon berättade vidare hur Polygiene samarbetat tätt med Body Doctors för att säkerställa att den antibakteriella lösningen skulle klara de mycket stränga tester som behövde passeras.

Polygienes VD, Ulrika Björk, kommenterade även hon i pressmeddelandet att bolaget ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Body Doctor.

Polygiene har kommit med många intressanta nyheter den senaste tiden, den 19 November publicerade vi en artikel om att Itoki co Ltd tagit fram kontorsstolar behandlade med Polygienes ViralOff®.

Den 26 November skrev vi om att Polygiene meddelade att deras partner Inner Fashion kommer lansera underkläder behandlade med Stays Fresh och ansiktsmasker behandlade med ViralOff®.

Aktien studsade den 24 November på EMA200. Den senaste nyheten togs emot väl av marknaden, i skrivande stund handlas aktien upp 8.1% för dagen.

mer om ämnet