Polygiene – Självrengörande kontorsstolar säkrar arbetsplatsen

Polygiene levererar ViralOff till Itoki, som tagit fram fem nya kontorsstolar som samtliga behandlats med antibakteriella ViralOff för en säkrare arbetsmiljö.
2020-11-19

Inför börsöppning på torsdagen presenterar Itoki co Ltd ett pressmeddelande där bolaget meddelar att man tagit fram kontorsstolar behandlade med ViralOff®, den senaste antivirala behandlingsteknologin från Polygiene AB.

“Vår långvariga partner Itoki var pionjär inom kontorsmöbler när de började använda vår Stays Fresh-lösning för ett antal år sedan. De tar nu nästa steg genom att vara de första i världen som använder Polygiene ViralOff i ett antal av sina kontorsstolar, ett logiskt steg för detta innovativa varumärke. Vi är övertygade om att denna typ av kontorsprodukter kommer att ha en central roll när kontor och andra arbetsplatser öppnas igen post-Corona”, säger Peter Sjösten, VP Commercial Operations APAC Polygiene, i pressmeddelandet.

I takt med att världen försöker återgå till det normala, och anställda vill börja jobba i en mer social kontorsmiljö än hemifrån, blir det väldigt viktigt för arbetsgivare att kunna erbjuda en säker arbetsplats.

Itoki har tagit fram koncept och produkter för att utveckla arbetsplatsen så att den är godkänd och uppfyller standarder för hur en arbetsplats ska fungera även efter pandemin. Nu lanserar bolaget en serie med fem kontorsstolar som samtliga har tyger behandlade med ViralOff från Polygiene.

mer om ämnet