XMReality – Panasonic Homes använder XMReality för att komma in på Nya Zeelads bostadsmarknad

Panasonic Homes använder sig av XMReality Remote Guidance för service och vägledning på distans i Nya Zeeland.
2021-01-27

Dotterbolaget till det globala bolaget Panasonic Corp, Panasonic Homes, är verksamma inom bostadsbranschen med kompetens inom bostadsbyggande. Bolaget har nyligen påbörjat ett första projekt utanför Asien med en leverans av en förkonstruerad prototypbostad till Nya Zeeland.

Med anledning av reserestriktionerna i spåren av coronapandemin, användes XMReality Remote Guidance för att leda den första etappen av byggnadsuppförandet på distans från Japan.

Vi har tidigare skrivit om XMReality, som med Remote Guidance erbjuder service och vägledning från distans. Remote Guidance fyller många funktioner, då service av t.ex. maskiner kan göras från distans och mycket tid och pengar sparas genom minskat resande.

I en tid av pandemi, där resande och framkomlighet allmänt begränsas, finns Remote Guidance tillgänglig som ett starkt alternativ. Detta bör såklart gynna XMReality långsiktigt, då fler användare och nya kunder får upp ögonen för den starka teknologi bolaget tagit fram.

Sedan vår första artikel om XMReality, har aktien gjort en stark resa på börsen. Senaste tiden har aktien brutit upp från sommarens högstanivåer och handlas nu omkring två-årshögsta.