XMReality – Nytt partnerskapsavtal för Remote Guidance

XMReality ingår ytterligare ett partneravtal, nu med marknadsledaren för streckkodsläsare med global täckning.
2020-11-18

XMReality inleder ytterligare ett partneravtal för tjänsten Remote Guidance, som stärker företags möjlighet att leverera stark kundservice och service på distans. Under onsdagen presenterar bolaget i ett pressmeddelande att man ingått avtal med Zebra, ett Amerikanskt bolag som stärker frontlinjen hos företag inom flera industrier med produkter och lösningar för datahantering som t.ex. mobila datorer, streckkodsläsare, lokaliseringssystem och tjänster.

Avtalet innebär att XMReality Remote Guidance kommer att erbjudas i Zebras smarta glasögon för att lösa komplexa problem snabbare och mer effektivt. Mjukvaran kommer även att göras kompatibel till Zebras handhållna enheter.

“Vi ser verkligen fram emot det här partnerskapet. Zebra är kända som marknadsledaren för streckkodsläsare med en global täckning och ett brett utbud av olika marknadsapplikationer. Jag är övertygad om att XMReality Remote Guidance tillsammans med Zebras smarta glasögon kommer utgöra ett starkt och konkurrenskraftigt erbjudande som hjälper slutkunden att spara både tid och pengar, framför allt då ökad rörlighet och handsfree förmåga behövs.” säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality i pressmeddelandet.

mer om ämnet