fredag 27 november 2020

XMReality – IMI lägger ytterligare order på tjänsten för Remote Guidance

XMReality utökar avtal med IMI Hydronic Engineering med tjänsten Remote Guidance, som ska användas både internt och mot kunder för support.

Vi har tidigare skrivit om bolaget XMReality som tagit fram en mycket uppskattad tjänst för Remote Guidance. Bolaget växer med flera stora kunder inom energi, försvar, mat och dryck, tillverkning, packetering och facility management. Under torsdagen presenterar XMReality i ett pressmeddelande att kunden IMI utökar avtalet med ny order.

IMI Hydronic Engineering är en ledande leverantör av produkter för hydroniska distributionssystem så som energieffektiva uppvärmnings- samt kylsystem till både bostads och kommersiella fastighetssektorn.

XMRealitys tjänst Remote Guidence kommer användas inom IMIs interna Hydronic Collage tjänst, som syftar till att utbilda, träna och stötta medarbetare, och även inom helpdeskapplikationer där kunder och partners kan få support via Remote Guidance.

Att XMReality får ordrar på Remote Guidance som direkt ämnas tillämpas på flera verksamhetsområden visar på tjänstens styrka och bredd.

Vilka bolag är mest intressanta just nu?

Prenumerera på vårt kostnadsfria veckobrev för färska nyheter och de senaste aktiespaningarna.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentera

370FöljareFölj

Läsvärt

Läs våra senaste analyser
Prenumerera på vårt veckobrev
Ligg på förhand i marknaden. Lär dig när det är köp- och säljläge
FREE TRIAL
Prenumerera
Läs våra analyser
nya varje vecka!
Ligg på förhand i marknaden.
FREE TRIAL
Prenumerera