Waystream – vald av kabel-TV operatör i Nederländerna

Waystream Holding väljs av kabel-TV operatör i Nederländerna, för att leverera sin MS7000 serie för fortsatt utbyggnad av fiber.
2020-10-28

Waystream Holding utvecklar och säljer fiberbaserad bredbandsutrustning, vilket främst innefattar switchlösningar och intelligenta routrar.

En leverantör av kabel-TV i nederländerna, med ca 20 000 kunder i norra delen av landet, har valt Waystreams MS7000 serie för sin fortsatta utbyggnad och uppgradering av befintlig mätutrustning i sitt fibernät. 

I ett pressmeddelande under onsdagen kommunicerar Waystream att de vunnit ytterligare ett avtal. 

“Vi behövde hitta ett bra alternativ till vår nuvarande leverantör för vår långsiktiga utbyggnad och uppgradering av nätet. Waystreams MS7000 produktserie möter våra krav och Waystreams långa erfarenhet på FTTH-marknaden var en viktig faktor i valet. Vi försöker alltid använda beprövade koncept. Med Waystream får vi bra skalbarhet, bra port-densitet och de funktioner som behövs för vårt FTTH-nät för att leverera snabbt internet och andra tjänster.” Uttrycker Wybren Lieuwes, System & Network Architect på Kabelnoord. 

I pressmeddelandet kommenterar även Susanne Torrbacka enligt nedan.

“Nederländerna ligger jämförelsevis långt framme vad gäller sin utbyggnad och där finns ett tydligt behov av generationsskifte och uppgradering av den tekniska utrustningen. Kabelnoord är en erfaren aktör på marknaden och det är glädjande att de fördelar vi erbjuder, såsom flexibiliteten och produkternas telemetrifunktion, möter deras behov”, säger Susanne Torrbacka, tf. VD Waystream.

 

mer om ämnet