TradingView – Världsledande analysverktyg för Aktier, Råvaror och Valutor

Med TradingView kan du ta del av fundamental information om bolag, du kan följa och justera grafer med flertalet funktioner, samt rita och inkludera en uppsjö indikatorer.
2020-09-11

Teknisk och Fundamental Analys

Med TradingView kan du ta del av fundamental information om bolag, du kan följa och justera grafer med flertalet funktioner, samt rita och inkludera en uppsjö indikatorer. Optimalt för teknisk analys med ritverktyg och flertalet indikatorer. Mycket stort utbud, med de flesta tillgångsslag du kan tänka dig. Svenska och internationella aktielistor, råvaror och valutor. Social Trading med TradingView gör att du kan publicera egna och följa andras idéer. Bra verktyg för inspiration och för att förstå marknadssentiment. Flertalet nyckeltal – mycket bra verktyg för fundamental analys av bolag.

Indikatorer

TradingView erbjuder dig som användare möjligheten att applicera flertalet indikatorer och beräkningar i analysverktyget. Några av de vanligaste indikatorerna att applicera är RSI, Glidande Medelvärde och BollingerBands.

Tekniska Indikatorer i Grafen

Nedan kan du se ett exempel på en graf från TradingView. Där kan du själv applicera olika indikatorer och ritverktyg för att studera rörelserna. 

TradingView

 

Candle Sticks

Grafen ovan visar Apples rörelser med Candle Sticks, där varje streck representerar en dags rörelser. Detta för att visa vid vilket pris aktien öppnar/stänger på samt dagens prisrörelser. Det underlättar när man vill studera handel och prisrörelser på intradag, för att vid köp kunna sätta Stop Loss och Take Profit på rätt nivåer. 

TradingView Premium

För att kunna se flera grafer samtidigt samt skapa kurslarm med fler funktioner, krävs premiummedlemsskap hos TradingView. Vi rekommenderar att man testar deras gratisversion, samt provar på 30-dagar kostnadsfritt av betalversionen. 

Teknisk Analys

Läs gärna mer om Teknisk Analys där vi går igenom de olika indikatorerna och hur de kan hjälpa traders ta beslut för köp/sälj och stop loss / take profit.