Toppar i Egetis förvärvar aktier

Egetis Therapeutics tillkännagav idag att VD, Nicklas Westerholm och styrelseordförande, Thomas Lönngren har köpt aktier i bolaget.
2021-11-25

Egetis Therapeutics är tecknade på Small Cap Stockholm och är ett läkemedelsbolag. Bolaget bedriver idag forskning och utveckling av terapier för behandling av svåra folksjukdomar. Den strategiska inriktningen och fokus är på särläkemedel i sen klinisk utvecklingsfas. Övrigt affärsfokus återfinns inom arbetsområdet som går under behandling av oxidativ stress. Verksamhet innehas huvudsakligen runtom den nordiska marknaden, med sjukhus och kliniker som dominerande kunder.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Nicklas Westerholm har köpt ytterligare 50 933 aktier och Thomas Lönngren har köpt ytterligare 65 129 aktier. Nicklas Westerholms totala innehav uppgår nu till 109 873, utöver personal- och teckningsoptioner. Thomas Lönngrens totala innehav uppgår nu till 165 129 aktier.


Mer läsning: Ecoptimist har haft det stora nöjet att träffa 4IRE Labs – ett bolag som dels bygger digitala lösningar åt företag och även tillhandahåller white-label produkter inom fintch, di-fi och blockkedja.