Soltech Energy – Fortsatt offensiva

Under tisdagen meddelar Soltech Energy att man fortsätter förra veckans offensiv i och med stort ramavtal avseende laddstolpar.
2021-09-07

Soltech Energy är tecknade på First North Stockholm och verkar både mot privatpersoner, företag, industrier och samhällsutvecklare i huvudsak i Sverige. Via dotterbolaget Advanced Soltech också verksamt i Kina. Bolagets tillväxtmål är högt ställda och genom en tydlig förvärvsstrategi utökar man verksamheten genom att köpa bolag inom traditionella branscher som tex tak, fasad och el som alla är experter inom sitt område och när man adderar solkompetensen så blir det moderna solföretag. Bolagets ambition är att öka integrationen av solen i vardagen.

Under tisdagen meddelar Soltech Energy att man fortsätter förra veckans offensiv i och med stort ramavtal avseende laddstolpar. Det är precis som förra veckan dotterbolaget Swede Energy som ska leverera, och som ingått avtal tillsammans med parkeringsaktören Pair.

Bollen är redan satt i rullning och samarbetet kommer att innebära installation av flera hundra laddstolpar över hela landet under det kommande halvåret. Laddstolparna kommer bl.a. att installeras vid golfbanor, hotell och padelanläggningar.

Kommentar från VD – Swede Energy

“Det är med stor glädje som vi nu kan meddela att vi tecknat ett ramavtal med Pair om hundratals laddstolpar. Det är en spännande aktör som fyller ett växande behov av laddinfrastruktur, inte minst när majoriteten av landets län har brist på laddstolpar, något som orsakar onödiga utsläpp. Vi ser mycket fram emot att bidra till att skapa en robustare laddinfrastruktur i landet”, kommenterar VD, Christoffer Caesar i ett pressmeddelande under tisdagen.

Mer läsning

“Pythom har det där entreprenörstänket, och det är vad som lockar många. Det tänket hjälper dem även se vad som är dyrt, och vart många konkurrenter misslyckats tidigare… Läs hela intervjun tillsammans med Christer Fuglesang här!

mer om ämnet