Sleep Cycle anställer HR-chef och utökar ledningsgruppen

Sleep Cycle har anställt Cecilia Mikkov som Chief Human Resources Officer och medlem av ledningsgruppen med start i december.
2021-11-24

Sleep Cycle är tecknade på Small Cap Stockholm och är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av applikationer för sömnanalys. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för analys av användarnas sömn och tillhandhåller personliga insikter baserade på bolagets sömndatabas. Kunderna består främst av privata aktörer. Utöver erbjuds ett ljudbibliotek av avslappnande musik, meditationer och berättelser.

Sleep Cycle har anställt Cecilia Mikkov som Chief Human Resources Officer och medlem av ledningsgruppen med start i december. Cecilia har lång erfarenhet som ledare och ansvarig för frågor som personal, rekrytering och organisationsutveckling i svenska och internationella organisationer. Cecilia har en examen i personalvetenskap och kommer närmast från en tjänst inom HR Center of Excellence på NetEnt.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Som del Sleep Cycles tillväxtplan har investeringarna i produktutveckling och fler medarbetare ökat. Sleep Cycle kommer att fortsätta växa organisationen för att ta vara på de stora möjligheter som finns på marknaden för att hjälpa människor till bättre sömn. Av denna anledning utökas ledningsgruppen med en ansvarig för rekrytering- och personalfrågor. Anställningen av en CHRO är ett viktigt steg i att säkerställa att organisationen kan möta de målsättningar Sleep Cycle har satt.

Kommentar från VD

“Jag är väldigt glad över att ha rekryterat Cecilia till rollen som CHRO och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med henne i ledningsgruppen. Cecilia har gedigen erfarenhet av att bygga och utveckla teknikbolag som kommer att vara värdefullt i Sleep Cycles fortsatta tillväxtresa”, kommenterar VD, Johan Hederoth i ett pressmeddelande under dagen.


Mer läsning: Ecoptimist har haft det stora nöjet att träffa 4IRE Labs – ett bolag som dels bygger digitala lösningar åt företag och även tillhandahåller white-label produkter inom fintch, di-fi och blockkedja.