Saxlunds dotterbolag i UK har tecknat kontrakt på ca 7,4 MSEK

Saxlund Group är tecknade på First North Stockholm och är verksamma inom miljöteknik.
2021-11-24

Saxlund Group är tecknade på First North Stockholm och är verksamma inom miljöteknik. Bolaget är specialiserade inom rening av luft och gas. Idag erbjuder bolaget helhetslösningar som berör rökgasrening och stoftavskiljning, komponenter samt tillhörande teknisk konsultation och serviceunderhåll. Största delen av kunderna återfinns runtom den nordiska marknaden, främst inom industri- och energisektorn.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Saxlund International Ltd har erhållit en order på ca 7,4 MSEK för en siloutrustning till ett vattenreningsverk. Kunden är en återkommande kund och anläggningen ska levereras under 2022.

Kommentar från VD

“Saxlund har fått ytterligare en order från en återkommande kund. Anläggningen kommer att levereras under 2022 och består av siloutrustning till ett vattenreningsverk. Det är glädjande att marknaden i UK, som har varit trög under Covid-pandemin, börjar signera order. Vi har en fin försäljningspipeline i UK som vi nu hoppas kunna realisera”, kommenterar VD, Stefan Wallerman i ett pressmeddelande under dagen.


Mer läsning: Ecoptimist har haft det stora nöjet att träffa 4IRE Labs – ett bolag som dels bygger digitala lösningar åt företag och även tillhandahåller white-label produkter inom fintch, di-fi och blockkedja.