S2Medical förlänger befintligt ramavtal

Under torsdagen så meddelar S2Medical att man har tecknat en förlängning av befintligt ramavtalat tillsammans med Region Halland.
2021-11-25

S2Medical är tecknade på First North Stockholm och är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är inriktat mot forskning och utveckling av diverse prdoukter som läker sår. Olika produkter som erbjuds inkluderar cellulosabaserat material och förband för läkning av brännskador, samt kroniska sår. Produkterna säljs under olika varumärken, främst på europeisk nivå.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

S2Medical har tecknat en förlängning av det befintliga ramavtalat med Region Halland för leverans av sårläkningsmaterial. Det befintliga avtalet löper till sista mars 2022 men innehåller en förlängningsmöjlighet som nu aktiveras. I och med förlängningen kommer avtalet att löpa till sista mars 2023. Avtalet innehåller inte några förpliktelser till beställningar.

Kommentar från VD

“Region Halland har varit kund hos oss under flera år och vi är nu stolta över att de är nöjda med vår service och våra produkter och därför väljer att aktivera förlängningsklausulen i ramavtalet. Vi ser fram emot att även fortsättningsvis leverera våra produkter och därigenom förbättra situationen för patienter med sår”, kommenterar VD, Petter Sivlér i ett pressmeddelande under veckans näst sista dag för handel.


Mer läsning: Ecoptimist har haft det stora nöjet att träffa 4IRE Labs – ett bolag som dels bygger digitala lösningar åt företag och även tillhandahåller white-label produkter inom fintch, di-fi och blockkedja.