torsdag 28 januari 2021

Qiiwi Games – Hells Kitchen i “Featured” på Google Play och Wordington i fler app-butiker

Qiiwi Games meddelar under fredagen att bolagets populära spel Wordington och Hell's Kitchen får betydligt mer spridning och marknadsföring genom nya app-butiker.

Under fredagen publicerar Qiiwi Games två pressmeddelanden där bolaget meddelar att de populära spelen Hells Kitchen och Wordington fått ytterligare exponering.

Hell’s Kitchen har erhållit en Feature på Google Play, det innebär att spelet nu får mer exponering och marknadsföring. Spelet läggs nu under New & Updated Games i totalt sett 158 länder, bland annat stora nyckelmarknader som USA och Storbritannien.

“Hell’s Kitchen har ännu en gång lyckats få extra exponering och marknadsföring på Google Play vilket är en kvalitetsstämpel för speltiteln och vårt team vilket vi givetvis är mycket glada över. Extra exponering i Google Play innebär att speltiteln erhåller ytterligare organisk trafik.” Säger Erik Dale, VD Qiiwi Games, i pressmeddelandet.

Bolaget meddelar även i ytterligare ett pressmeddelande att populära spelet Wordington, som även det erhållit Featured på Google Play, nu tillgängligörs för nedladdning i ytterligare tre stycken app-butiker.

Spelet kommer nu finnas tillgängligt i Samsung Galaxy Store, AppGallery som är Huawei’s officiella app-butik samt ONE Store som är en av de största app-butikerna i Korea.

Vi ser alltså ett läge där de två populär spelen kommer få betydligt mer spridning och marknadsföring, vilket såklart är positivt för Qiiwi Games, som redan levererat fin tillväxt under året.

Vilka bolag är mest intressanta just nu?

Prenumerera på vårt kostnadsfria veckobrev för färska nyheter och de senaste aktiespaningarna.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentera

372FöljareFölj

Läsvärt

Auriant mining

Auriant Mining – Uppdaterat span i anslutning till Q3-rapporten

Ett år efter första aktiespaningen om Auriant Mining publicerar vi en längre uppdatering där vi spånar kring bolagets och guldprisets framtid.
Läs våra senaste analyser
Prenumerera på vårt veckobrev
Ligg på förhand i marknaden. Lär dig när det är köp- och säljläge
FREE TRIAL
Prenumerera
Läs våra analyser
nya varje vecka!
Ligg på förhand i marknaden.
FREE TRIAL
Prenumerera