Nya medlemmar i Storytels ledningsgrupp

Under måndagen utser Storytel Johan Ståhle och Mark Pasternak till CPO och CTO - de blir medlemmar i Storytels ledningsgrupp.
2021-11-29

Storytel är tecknade på First North och är en digital aktör som erbjuder tekniska tjänster inom affärsområdena Streaming och Publishing. Exempel på tjänster som bolaget levererar innefattar abonnemangstjänster för ljud- och E-böcker samt ett flertal olika ljudboksutgivningar. Verksamheten bedrivs utifrån ett flertal bokförlag.

Storytel utser sin nuvarande teknikchef, Mark Pasternak, till Chief Technology Officer, och sin produktchef Johan Ståhle till Chief Product Officer. De nya rollerna ersätter befattningen Chief Development Officer i Storytel AB:s ledningsgrupp.

Mark Pasternak och Johan Ståhle är från och med idag ordinarie medlemmar i Storytel AB:s ledningsgrupp i rollerna som Chief Technology Officer (CTO) och Chief Product Officer (CPO). CTO- och CPO-rollerna ersätter positionen tillförordnad Chief Development Officer (CDO), som sedan augusti 2021 tillfälligt innehafts av VD Jonas Tellander.

Kommentar från VD

“Jag är glad att hälsa Mark och Johan välkomna till Storytels ledningsgrupp. Storytel står inför en spännande resa med starka tillväxtambitioner under de kommande åren, och  jag är ser verkligen fram mot att se deras skarpsinne och känsla för produkt- och teknikutveckling ta Storytels ledande användarupplevelse och kundengagemang till ännu högre nivåer”, kommenterar VD, Jonas Tellander i ett pressmeddelande under måndagen.


Mer läsning: Ecoptimist har haft det stora nöjet att träffa 4IRE Labs – ett bolag som dels bygger digitala lösningar åt företag och även tillhandahåller white-label produkter inom fintch, di-fi och blockkedja.