Northbaze presenterar ny högtalare

Northbaze Group AB är verksamma inom ljud & tech accessoarer.
2021-05-21

Northbaze Group AB är verksamma inom ljud & tech accessoarer. Bolaget tillverkar, säljer och producerar hörlurar, högtalare och tech-accessoarer genom ett antal varumärken. Varumärkesportföljen består av Jays Headphones, KAVAJ och Krusell. Produkterna säljs och marknadsförs genom globala partners samt produkternas egna eCommerce.

Ny högtalare

Den 21 maj presenterade Northbaze att deras varumärke JAYS introducerar en ytterligare en bärbar högtalare, s-Go Mini. Det är den tredje Bluetooth-högtalaren som JAYS lanserar och versionen är uppdaterad med True Wireless och IPX7-klassificering. Detta innebär att högtalaren både är damm- och vattentät. Högtalaren är liten och konkurrerar kraftigt i pris då prislappen ligger på endast 499 kr.

Henrik Andersson VD kommenterar

“Vi är stolta att kunna erbjuda marknaden en stereoupplevelse som passar för alla tillfällen, vi vill att våra kunder ska kunna njuta av bra ljud oavsett om de är på stranden eller ute i trädgården”

Släppte nyligen Q1-rapport

Northbaze publicerade sin Q1-rapport den 20 maj och presenterade en omsättningstillväxt om 27 % och EBITDA-tillväxt på över 400%. Här kan du läsa mer om Northbaze och deras senaste rapport.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.