Humble Group tar steget in i marknaden för eltandborstar

Humble Group, tidigare känt som Bayn Group kommunicerar idag att de under en längre tid utvecklat världens första generiska bambubaserade huvud för eltandborstar.
2021-04-26

Humble Group, tidigare känt som Bayn Group kommunicerar idag att de under en längre tid utvecklat världens första generiska bambubaserade huvud för eltandborstar. Den nya produkten är nu redo för lansering och är framtagen för att passa massmarknaden av soniska eltandborstar. Syftet med produkten är naturligtvis att ersätta plastbaserade tandborsthuvuden.

Försäljningschefen, Oskar Holmblad, för Humble Groups dotterbolag ”The Humble” kommenterade hur bolaget ser fram emot att inviga fler människor i deras miljövänliga tandborstrevolution. Han menar på att den populära bambu-tandborsten ligger långt före konkurrensen vad gäller innovation inom kategorin.

Bra feedback och ett stort intresse har hittills inkommit och The Humble kommer i ett första skede att exklusivt lansera produkten i bolagets egna kanaler, för att sedan rulla ut den under nästa listningsfönster med utvalda partners.