Framgångsrik lansering av klädkollektion för Polygienes partner

Den nya Polygiene-partnern Nine West Apparel lanserade nyligen en kollektion med Polygienes Stays Fresh-teknologi.
2021-05-04

Den nya Polygiene-partnern Nine West Apparel lanserade nyligen en kollektion med Polygienes Stays Fresh-teknologi. Kollektionen togs emot väl och sålde slut snabbt. Nu planeras en ny kollektion till höst- och vintersäsongen 2021. Detta var modemärket Nine Wests första lansering i Korea.

Polygienes Stays Fresh teknologi stoppar tillväxten av odöframkallande bakterier och svamp i textilier. Svett, värme och fuktighet ger näring åt bakterier, denna behandling gör det omöjligt för bakterierna att föröka sig. Resultatet blir att lösningen stoppar odören vid dess källa och att föremålen förblir fräscha. I förlängningen innebär det även att kläderna inte behöver tvättas lika mycket. Detta innebär i sin tur mer långlivade kläder och mindre avfall.

Polygienes VD, Ulrika Björk, kommenterade att hennes bolag ser fram emot att utveckla samarbetet med detta välkända modevarumärke. Hon uttalade sig även om att Polygiene ser en stark tillväxt i Korea och på den asiatiska marknaden i allmänhet och att dessa marknader återhämtar sig efter pandemin.