Ecoclime – Orderbekräftelse för leverans av ytterligare en etapp fastighetsautomation

Ecoclime Group och dess dotterbolag SDC Automation har fått orderbekräftelse om leverans av ytterligare en etapp fastighetsautomation.
2020-10-26

Ecoclime Group och dotterbolaget SDC Automation har fått en orderbekräftelse om leverans av ytterligare en etapp fastighetsautomation för serverhallar på två siter, kontrakt skrivs inom kort. Detta meddelar bolaget i ett pressmeddelande på måndagmorgon. 

Långsiktigt projektavtal

SDC har redan ett befintligt långsiktigt projektavtal med kunden, och håller just nu på att färdigställa en order omfattande 6MSEK. Den nya beställningen uppgår enligt pressmeddelandet till 10MSEK, varav 7MSEK avser fastighetsautomation och resterande avser serviceuppdrag. 

Klimat- och servicetjänster

Utmärkande för ordern är de kontinuerliga beställningarna, och att kundens beställningar breddas mot Ecoclimes övriga klimat- och servicetjänster. Det totala värdet för affären över tid, inkluderande historiska ordrar, beräknas nu till 100MSEK i omsättning. 

Bolaget kommunicerar hur man påbörjade försiktigt med ett serverhallsprojekt 2018, men att man därefter successivt utökat uppdragen med installationer av fastighetsautomation. 

I den inledande handeln under måndagmorgonen handlas Ecoclime Group upp ca 6%. 

Läs pressmeddelandet.  

mer om ämnet