Zinzino – Taiwan är nästa destination på tillväxtresan

Under torsdagen aviserar Zinzino att man lanserar Taiwan som nästa steg i sin globala tillväxtstrategi.
2021-09-09

Zinzino är tecknade på First North Stockholm och är verksamma inom hälsovård och kosttillskott. Bolaget marknadsför och säljer produkter som berör en stor del områden som hudvård, immunsystem och viktnedsättning. Exempel på produkter som bolaget säljer inkluderar omega 3 och 6 olja, måltidsersättningar och kaffe. Zinzino innehar idag främst verksamhet inom Norden, Europa och Nordamerika.

Under torsdagen meddelar Zinzino att man lanserar Taiwan som nästa steg i sin globala tillväxtstrategi. Bolaget har förberett sig under ett flera år för att möjliggöra lanseringen på den Taiwanesiska marknaden. Efter ett flertal etableringar på andra marknader under de senaste åren så har man lärt sig vilka medel och strategier som är lönsamma för en lyckad lansering, där lönsam tillväxt sägs vara en av nycklarna för bolagets affärsstrategi.

Kommentar från VD

“Vi är mycket glada över vår stadiga, starka tillväxtprofil eftersom den ger oss stordriftsfördelar och ökad lönsamhet. Denna senaste lansering är ytterligare ett logiskt steg för att behålla god lönsamhet framöver. Taiwan är en dynamisk, mogen marknad för vår bransch och en stor del av befolkningen känner redan till eller är redan engagerade i direktförsäljning”, kommenterar VD, Dag Bergheim Pettersen i ett pressmeddelande under torsdagen.


Mer läsning

“Pythom har det där entreprenörstänket, och det är vad som lockar många. Det tänket hjälper dem även se vad som är dyrt, och var många konkurrenter misslyckats tidigare”… Läs hela intervjun tillsammans med Christer Fuglesang här!

mer om ämnet