ZignSec signerar avtal

Under fredagen meddelar ZignSec att man har signerat avtal med det London Stock Exchange-noterade bolaget Wise (tidigare Transferwise).
2021-11-12

ZignSec är tecknade på First North Stockholm och är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar tekniska plattformar för ID-verifieringslösningar. Lösningarna används av företag som i sin tur kan identifiera sina kunder digitalt i realtid. Kunderna återfinns inom ett flertal branscher, med störst koncentration inom iGaming-segmentet.

ZignSec har signerat avtal med det London Stock Exchange-noterade bolaget Wise (tidigare Transferwise), en av de snabbast växande pengaöverföringstjänsterna.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Avtalet följer en tre månaders Proof Of Concept- (POC) fas där Wise-kunder i flera länder har erbjudits lokala eID-metoder, detta i syfte att optimera det nuvarande användarregistrerings- och verifieringsflödet. Efter ett framgångsrikt fullbordande av POC-fasen med ökad användaracceptans, kommer tjänsten nu att lanseras i fler och fler länder globalt.

Kommentar från VD

”Wise är ett gott exempel på hur ZignSecs tjänster kan implementeras och användas precis som tilltänkt. Detta avtal är en stor prestation vad gäller att demonstrera vårt globala nätverk av tjänster som är redo att appliceras i global skala. Wise är ett välrenommerat och snabbväxande globalt bolag och ZignSec säkerställer att Wise får tillgång till de bästa och mest accepterade identifierings- och verifieringssystemen för landsspecifik regelefterlevnad genom en enda integration så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet”, kommenterar VD, Timm Schneider i ett pressmeddelande under dagen.