Zaplox – Tecknar avtal

Under onsdagen tillkännager Zaplox att man tecknar samarbetsavtal tillsammans med BWH Hotel Group Scandinavia.
2021-10-20

Zaplox är tecknat på First North Stockholm och är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar mobila nyckeltjänster till hotell- och semesterboenden. Utbudet består bland annat av mobila nycklar till rummet, in- och utcheckning, bokningar, rumsuppgradering och tillhörande betaltjänster. Systemet och tillhörande produkter säljs på global nivå och nuvarande tjänst etablerades under 2011.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Under onsdagen tillkännager Zaplox att man tecknar samarbetsavtal tillsammans med BWH Hotel Group Scandinavia. Man erbjuder digital resa till medlemshotell. Avtalet gäller Zaplox nyckelapp Premium 1 som är en lösning för att tillhandahålla gäster mobila nycklar och undvika hanteringen av fysiska nyckelkort.

Kommentar från CEO – BWH Hotel Scandinavia

“Vi kommer de närmaste åren kraftigt öka våra investeringar i digitala lösningar för att möta gästernas behov. Ett led i detta är att utveckla våra digitala tjänster ute på hotellen och där är samarbetet med Zaplox en viktig pusselbit”, kommenterar CEO, Johan Michelsen i ett pressmeddelande under dagen.

Kommentar från VD – Zaplox

“Det är mycket glädjande att BWH Hotel Group Scandinavia väljer Zaplox och våra flexibla och efterfrågade lösningar som samarbetspartner för en mobil gästresa. Tillsammans kan vi stödja BWH’s medlemmar i att erbjuda sina gäster en kontaktfri gästupplevelse i hotellets egen profil. Målsättningen är att minst 40 hotell under kommande 12 månaderna kan ge sina gäster möjligheten att checka in och använda en mobil nyckel i hotellets egen app eller checka in via en kiosk. Vi ser fram emot ett nära samarbete med BWH och deras medlemmar och att ge hotellen en ytterst attraktiv och efterfrågad service och deras gäster ett digitalt alternativ”, kommenterar VD, Even Frydenberg.

mer om ämnet