Zaplox – Hotellbranschen måltavla för innovation

Under onsdagen meddelar Zaplox att det återfinns stor efterfrågan, och att nya avtal tecknas i Europa samt Nordamerika.
2021-10-06

Zaplox är tecknade på First North Stockholm och är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar mobila nyckeltjänster till hotell- och semesterboenden. Utbudet består bland annat av mobila nycklar till rummet, in- och utcheckning, bokningar, rumsuppgradering och tillhörande betaltjänster. Systemet och tillhörande produkter säljs på global nivå och nuvarande tjänst etablerades under 2011.

Under onsdagen meddelar Zaplox att det återfinns stor efterfrågan, och att nya avtal tecknas i Europa samt Nordamerika. Hotell Verdandi i Oslo har tecknat avtal, likaså The Barrymore Hotel i Tampa, USA och Vaersartelt Hotel i Maastricht, Nederländerna.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Zaplox erbjuder hotell och kasinon en kontaktfri upplevelse med utgångspunkt i företagets nyckelapplikation för mobiltelefon och andra enheter. Appen gör det möjligt för hotellet att undvika hanteringen av fysiska nyckelkort, dessutom sker in- och utcheckning i hotellets självbetjäningskiosk. Konceptet gör det möjligt för personalen att ägna mer tid åt värdeskapande aktiviteter för sina gäster.

Kommentar från VD

“Hotellbranschen har precis upplevt en sommarsäsong med högre beläggning än på länge och intresset för alla våra lösningar kommer från olika typer av hotell och geografiska områden just nu. Gästens gör-det-själv behov har vuxit sig allt större under pandemin och hotellen inser i allt större utsträckning att den digitala gästresan innebär nya möjligheter för både gästen och hotellet själv. Hotellgästerna förväntar sig tillgänglighet dygnet runt i någon omfattning och möjligheten att  hantera mer av sin resa och vistelse i sin egen mobiltelefon uppfattas därför som mycket fördelaktigt”, kommenterar VD, Even Frydenberg i ett pressmeddelande under onsdagen.

mer om ämnet