Yaytrade – Reckordavtal med premiumvarumärken

Under fredagen meddelar Yaytrade att man ingår avtal tillsammans med de Australienska premiumvarumärkena Neuw Denim, Abrand Jeans och Rolla’s Jeans.
2021-08-27

Ytrade Group är tecknade på First North Stockholm och verksamma inom detaljhandeln. Bolaget är ett fashion-tech bolag som driver marknadsplatsen Yaytrade. Plattformen används av privatpersoner som kan handla premium fashion och livsstilsprodukter från varumärken och bolag som genom Yaytrade säljer utgående lager, samples och returer. Utöver huvudverksamheten bedriver bolaget försäljning av second hand kläder från privatpersoner och influencers.

Under fredagen meddelar Yaytrade att man ingår avtal tillsammans med de Australienska premiumvarumärkena Neuw Denim, Abrand Jeans och Rolla’s Jeans. Avtalet omfattar försäljning av deras utgående lager och samples som uppgår till ca 12 500 artiklar vilka beräknas släppas på Yaytrades plattform i slutet av september 2021.

Kommentar från VD – Yaytrade

”Det här är fantastiskt, vi stänger bolagets största affär hittills sett till volym och tar även in vårt första större internationella samarbete. Vi gläds att Yaytrades koncept och styrka även börjar sprida sig internationellt och vi ser med tillförsikt fram emot ett långsiktigt partnerskap”, kommenterar VD, David Knape i ett pressmeddelande under fredagen.

Kommentar från General Manager – ThreeByOneEurope

”Vi ser väldigt positivt på vårt nya samarbete med Yaytrade där vi får en möjlighet att sälja våra produkter genom deras digitala lösning. Både utifrån ett hållbarhetsperspektiv och även med tanke på pandemin är det extra intressant med en plattform som ger oss en annan typ av exponering. Det ligger helt rätt i vår tillväxt och lönsamhetsplan”, kommenterar General Manager, Johan Persson i ett pressmeddelande under fredagen. 

mer om ämnet