Yaytrade ingår partnerskap med modevarumärket Limitato

Ytrade Group ingår avtal med modevarumärket Limitato, avtalet gäller ny försäljning av samples och utgående lager.
2021-11-08

Ytrade Group är verksamma inom detaljhandeln och tecknade på First North Stockholm. Bolaget är ett fashion-tech bolag som driver marknadsplatsen Yaytrade. Plattformen används av privatpersoner som kan handla premium fashion och livsstilsprodukter från varumärken och bolag som genom Yaytrade säljer utgående lager, samples och returer. Utöver huvudverksamheten bedriver bolaget försäljning av second hand kläder från privatpersoner och influencers.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Limitato är ett svenskt premiumvarumärke som samarbetar med världskända konstnärer och fotografer. Ett varumärke som fokuserar på kvalitet, hållbarhet och limiterade produkter. Varumärket säljs på flertalet av de största premiumvaruhusen internationellt så som Harrods, The Webster, Harvey Nichols, Nordiska Kompaniet med flera.

Kommentar från VD – Limitato

“Yaytrade är ett modernt och innovativt företag som vi tror starkt på. Vår bransch har sedan länge haft problem med restlager, Yaytrade tror vi är lösningen. Genom Yaytrade och deras kontaktnät kommer vi nå ut till fler kunder”, kommenterar VD, Emrik Olausson i ett pressmeddelande under veckans första handelsdag.

Kommentar från Global Sales Director – Ytrade

“Partnerskapet med Limitato är ytterligare ett kvitto på Yaytrades vassa affärsmodell som ligger både rätt i tiden och är klart stärkande ur ett hållbarhetstänk. Jag ser med stort förtroende att vår modell är starkt uppskattad och efterfrågan på vår tjänst och plattform inom försäljning av samples, utgåendelager och returer är starkt ökande”, kommenterar Global Sales Director, Robert Wilson, Global Sales Director i ett pressmeddelande under måndagen.