Yaytrade – Ingår lukrativt partnerskap

Under tisdagen ingår bolaget lukrativt partnerskap tillsammans med den innovativa transportörsplattformen Ingrid.
2021-10-05

Ytrade Group är tecknade på First North Stockholm och är verksamma inom detaljhandeln. Bolaget är ett fashion-tech bolag som driver marknadsplatsen Yaytrade. Plattformen används av privatpersoner som kan handla premium fashion och livsstilsprodukter från varumärken och bolag som genom Yaytrade säljer utgående lager, samples och returer. Utöver huvudverksamheten bedriver bolaget försäljning av second hand kläder från privatpersoner och influencers.

Under tisdagen ingår bolaget partnerskap tillsammans med transportörsplattformen Ingrid. I och med avtalet så kommer Yaytrade erbjuda sina kunder ett flexibelt och användarvänligt gränssnitt att välja transportörer på för leverans av kunders köp på bolagets plattform.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Ingrid är ett av de mer innovativa bolagen inom logistikmjukvara och förädling vid check-out-förfaranden för e-handelsbolag i Sverige idag. Bolaget arbetar med flera av de största e-handelsbolagen i Sverige med en internationell spännvidd och har vid flera tillfällen ökat konverteringen för sina kunder och minskat leveranskostnaderna.

Kommentar från VD – Yaytrade

“Vi är mycket glada att inleda partnerskapet med Ingrid och teamet bakom bolaget. Leveransupplevelsesplattformen ger våra användare möjligheten att på ett enkelt sätt välja transportörs- och leveranssätt, vilket ger kunden full valfrihet och kontroll. Ingrid har även framtida intressanta funktionaliteter inom hållbara transporter som är viktigt för Yaytrades kunder. Vi ser även fram emot att kunna arbeta nära med Ingrid för att stärka deras erbjudande och koncept som ligger nära Yaytrade”, kommenterar VD, David Knape i ett pressmeddelande under tisdagen.

Kommentar från VD – Ingrid

”Yaytrade är en perfekt kund för oss på Ingrid. De utmanar branschen, de tänker innovativt och de prioriterar kundupplevelsen – precis som vi. Det har gjort det lätt för oss att arbeta tillsammans och det är en bra grogrund för vår fortsatta relation. Ingrid är beroende av samarbeten likt det med Yaytrade för att få insikter kring hur bolag som driver branschen tänker kring leveransupplevelsen, och vi ser fram emot att testa och utveckla flera tjänster tillsammans på sikt., kommenterar VD, Piotr Zaleski i ett pressmeddelande under tisdagen.

mer om ämnet