Yago Mendez är namnet på styrelsens läppar

Under veckans sista dag för handel tillkännager Inzile att man funnit sin nya VD i Yago Mendez som tillträder med omedelbar verkan.
2021-11-19

Inzile är tecknade på First North och är verksamma inom fordonsbranschen. Bolaget är en tillverkare av fossilfria, modulära transport- och servicelösningar, där utbudet består av lättare arbetsfordon drivna på el. Kunderna återfinns inom varierande branscher och fordonen används i olika stadsmiljöer.

Styrelsen för Inzile har utsett Yago Mendez till VD med omedelbart tillträde. Yago Mendez är styrelseledamot i QEV Technologies i Barcelona och har varit VD för spanska Amper Group, ett börsnoterat företag som omsätter 300 MUSD.

Kommentar från Yago Mendez

“Jag är mycket hedrad över styrelsens förtroende och jag är övertygad om att framtiden för Inzile är beroende av företagets internationalisering, särskilt på den Nordamerikanska marknaden samt av nya affärsområden i dynamiska sektorer som hotell och små elfordon (SEV)”, kommenterar Yago Mendez under veckans sista dag för handel.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från styrelseordförande

“Styrelsen välkomnar Yago Mendez som ny VD och vi är övertygade om att han är rätt person att leda Inzile mot våra nya tillväxtmål och internationell utveckling”, kommenterar styrelseordförande, Ragnar Åhgren i ett pressmeddelande under fredagen.