XMReality tillkännager lansering

Under veckans första handelsdag tillkännager XMReality att man tillsammans med Tritium lanserar XMReality Remote Guidance.
2021-11-08

XMReality är verksamma inom IT-sektorn och är tecknade på First North Stockholm. Bolaget levererar ett brett utbud av mobila lösningar inom industriell fältservice. Bolaget är särskilt inriktat mot remote guidance, en teknisk lösning som möjliggör att kunskap kan delas på distans mellan användare. Tekniken är särskilt applicerbar inom diverse service- och supportarbete.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Samarbetet i korthet

Tritium är en hård- och mjukvarutillverkare som utvecklar och producerar avancerade och pålitliga laddstationer för elfordon, har tecknat ett avtal med XMReality som i huvudsak omfattar XMReality Remote Guidance mjukvara. Tritium kommer att använda XMReality Remote Guidance med egen branding och då främst för utbildning och intern och extern support.

Kommentar från VD

“Vi är mycket glada över affären med Tritium och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med en global marknadsledare inom sitt segment. Vi ser också detta som ett naturligt steg eftersom båda företagen erbjuder produkter som minimerar klimatavtrycket”, kommenterar VD, Jörgen Remmelg i ett pressmeddelande under dagen.