Vo2 Cap – Samarbetsavtal med världsledaren

Under torsdagen aviserar Vo2 Cap Holding att man genom portföljbolaget Leeads, tecknar avtal med en av världens ledande teknikleverantörer.
2021-09-16

Vo2 är tecknade på First North och är ett förvärvsbolag. Bolaget är specialiserade inom investering, ägande och vidare förvaltning av bolag inom media och teknik. Visionen är att skapa långsiktigt god avkastning för aktieägarna genom att äga och utveckla tillväxtbolag med värdepotential. Störst investeringar återfinns inom marknaderna Norden, Europa och Nordamerika.

Under torsdagen aviserar Vo2 Cap Holding att man genom portföljbolaget Leeads, tecknar avtal med en av världens ledande teknikleverantörer för börshandlade och datadrivna medieköp av digital utomhusreklam. Vo2 meddelar även att man är inställd på att genomföra tre förvärv inom de kommande 6 månaderna.

Kommentar från styrelseordförande – Vo2

”DOOH har riktigt imponerande marginaler och är ett område med mycket stor potential och avtalet med Hivestack är en viktig pusselbit som ger bolaget tillgång till marknadsledande teknologi. Som vi tidigare kommunicerat avser vi att förvärva 5 bolag inom 12-18 månader. Den bedömning vi gör nu visar på att vi bör kunna avsluta 3 av dessa processer inom 6 månader”, kommenterar styrelseordförande, Douglas Roos i ett pressmeddelande under torsdagen.

mer om ämnet