Vestum – Utser ny vice VD

Under onsdagsmorgonen aviserar Vestum att bolaget har funnit sin nya vice VD i Erkan Sen, som tillträder befattningen omgående.
2021-08-11

Vestum är en förvärvsdriven koncern som förvärvar och utvecklar bolag med exponering mot bygg- och anläggning, ROT-sektorn samt infrastrukturentreprenader. Bolaget är primärt verksamma inom Norden. Bolagets vison är att vara med och utveckla bolagen i syfte att driva lönsam tillväxt genom att tillsammans med företagsledning adressera frågor inom strategi, processer och genomförande.

Under onsdagsmorgonen aviserar Vestum att bolaget har funnit sin nya vice VD i Erkan Sen, som tillträder befattningen omgående.

Kommentar från VD

“Vi är mycket glada över att kunna presentera Erkan Sen som vice VD för Vestum. Erkan har tidigare erfarenhet som COO på Sortera Group AB där han bland annat var med och genomförde 13 förvärv. Vestum håller ett högt förvärvstempo och med Erkans breda kompetens inom ledarskap och organisation passar han väl in i Vestumfamiljen. Vi ser vi fram emot att välkomna Erkan som vice VD för Vestum”, kommenterar VD, Conny Ryk i ett pressmeddelande under onsdagsmorgonen.

Kommentar från vice VD

“Jag ser mycket fram emot min nya roll i Vestum. Jag brinner för organisation och ledarskap och är fast besluten om att vi ska skapa Nordens starkaste förvärvsdrivna investmentbolag med fokus på specialistbolag inom byggindustrin och infrastruktur. Tillsammans ska vi bidra till att digitalisera och utveckla branschen”, kommenterar vice VD, Erkan Sen i ett pressmeddelande under onsdagsmorgonen. 

mer om ämnet