VD och styrelseordförande köper aktier i Streamify

Under onsdagen tillkännager Streamify att VD, Johan Klitkou och styrelseordförande, Lars Ekström handlar aktier i det egna bolaget.
2021-11-10

Streamify är tecknade på Spotlight och är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget har utvecklat en digital SaaS-plattform som kombinerar livestreaming och E-commerce i samma plattform. Tjänsterna används exempelvis för att livestreama konserter och större evenemang. Bolaget innehar flera samarbetspartners inom sport- och musikbranschen. Tjänsterna används huvudsakligen av privata aktörer, men även av större företag inom nämnda branscher.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Johan Klitkou har under dagen förvärvat sina aktier till ett genomsnittspris om 6,67 kronor per aktie vilket totalt uppgår till cirka 567.000 kr. Lars Ekström har köpt aktier till en genomsnittskurs om 6,11 kronor per aktie vilket motsvarar ett sammanlagt värde om cirka 207.000 kr. Efter förvärvet uppgår Johan Klitkous aktieinnehav i bolaget till 1.098.420 aktier. Lars Ekströms aktieinnehav i bolaget uppgår till 53.820 aktier.

 

mer om ämnet