Två nya SafeRunner-system till rumänska badstränder

Under onsdagen meddelar Safe at Sea att man tillgodoser med två nya SafeRunner-system till rumänska badstränder.
2021-11-17

Safe at Sea är tecknade på Spotlight och är en teknisk utvecklare av säkerhetslösningar. Bolaget utvecklar SAR system, Search and Rescue System. I produktsortimentet ingår produkter som vattenskotrar, höj- och sänkbara ställningar och släpvagnar. Produkterna används huvudsakligen bland räddningstjänster, och verksamhet och försäljning innehas på global nivå.

De rumänska livräddarna i Constanta har sedan tidigare flera SafeRunner-system i drift utmed stadens badstränder. Nu får de tillgång till ytterligare två SafeRunner-system.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Rumäniens badstränder blir allt säkrare i och med det fantastiska arbete som livräddarna utför. SafeRunner har blivit en mycket populär räddningsbåt i Rumänien då den mycket effektivt kan ta sig ut från stranden och rädda en eller flera personer. Förutom den goda manöverförmågan och stabiliteten så erbjuder SafeRunner även en stor räddningsplattform och funktioner för effektiva och säkra SAR-operationer.

Kommentar från VD

“Nu får SALVAMAR EFORIE ytterligare förstärkning i sin verksamhet och vi önskar dem varmt lycka till i det fantastiska arbete de gör”, kommenterar VD, Henrik Hartman i ett pressmeddelande under onsdagen.