Thunderful Group – Belyser framgångsrika annonseringar

Under tisdagen meddelar Thunderful Group AB att flera av koncernens annonseringar, från förgående vecka, följdes av miljontals tittare.
2021-06-15

Thunderful Group AB är huvudsakligen en nordisk koncern, verksam inom utveckling och förläggning av spel samt distribution av exempelvis Nintendoprodukter, spel, tillbehör och leksaker. Thunderful Group är noterat på Nasdaq First North Premier.

Under tisdagen meddelar bolaget att förra veckans annonseringar av spelen Planet of Lana, och REPLACED fick stor spridning, samt positiva reaktioner i spelmedier. Annonseringen följdes av miljontals tittare. REPLACED annonserades på E3, vilket är en av världens största mässor för spel. Planet of Lana hyllas för sin säregna visuella stil och för spelmekaniker som för samman ett flertal moderna spelklassiker. REPLACED fick bl.a. beröm för sin kombinerade användning av 3D och 2D.

Kommentar från VD

”Det är väldigt roligt att se den positiva respons som våra ambitiösa spel har fått i spelmedier sedan deras annonseringar. Bemötandet visar att den strukturerade urvalsprocess som vi har utvecklat för att säkerställa koncept och kvalitet för våra interna spelidéer fungerar utmärkt även inom vår publishingverksamhet. Spelen är exempel på vår övergripande satsning på större spelprojekt. Det finns tydliga synergier i att kunna använda och förfina samma process när vi investerar i både interna och externa spelprojekt”, kommenterar VD, Brjann Sigurgeirsson.

mer om ämnet