Streamify – Tecknar avtal med Marsblade

Under fredagen meddelar streamingplattformen Streamify att man tecknar avtal tillsammans med Marsblade för live video shopping.
2021-07-09

Streamify är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget har utvecklat en digital SaaS-plattform som kombinerar livestreaming och E-commerce i samma plattform. Tjänsterna används exempelvis för att livestreama konserter och större evenemang. Bolaget innehar flera samarbetspartners inom sport- och musikbranschen. Tjänsterna används huvudsakligen av privata aktörer, men även av större företag inom nämnda branscher.

Under fredagen meddelar streamingplattformen Streamify att man tecknar avtal tillsammans med Marsblade för live video shopping. Med hjälp av sin patenterade tekonlogi skapar Marsblade unika is- och inlinesskenor för den internationella hockeymarknaden. Tillsammans med professionella ishockeyspelare från NHL och hockeytokiga ungdomar världen över som kunder finns en intressant mix för live video shopping. Avtalet sträcker sig över tre månader och respektive part står för sina egna kostnader.

Kommentar från VD

“En nischad och engagerad målgrupp brukar vara en bra grund för lyckad satsning på live video. I Marsblades fall är målgruppen dessutom ofta yngre människor som generellt sett är snabba att ta till sig ny teknik. Det gör det här partnerskapet extra intressant”, kommenterar VD, Johan Klitkou i ett pressmeddelande under dagen.

mer om ämnet