Storytel – Stärker ledningen med tidigare Tele2-kollegan

Under onsdagen meddelar ljudbokstitanen Storytel att man stärker den kommersiella ledningsgruppen genom att ta in Nelson Missier.
2021-09-01

Storytel är tecknade på First North Stockholm och är en digital aktör som erbjuder tekniska tjänster inom affärsområdena Streaming och Publishing. Exempel på tjänster innefattar abonnemangstjänster för ljud- och E-böcker samt ett flertal olika ljudboksutgivningar. Verksamheten bedrivs utifrån ett flertal olika bokförlag. Storytel har majoriteten av kunderna verksamma inom den nordiska – och europeiska marknaden.

Under onsdagen meddelar Storytel att man stärker den kommersiella ledningsgruppen genom att ta in Nelson Missier som Head of Operations. Missier kommer närmast från rollen som Director of Consumer Growth på det europeiska telekombolaget Tele2.

Kommentar från CCO

“Jag vill hälsa Nelson varmt välkommen till Storytels drivna och multikompetenta kommersiella ledning. Jag är övertygad om att han kommer att vara en fantastisk tillgång och lagkamrat på Storytels tillväxtbana. Med Nelson kommer våra europeiska marknader att få en ledare med gedigen internationell erfarenhet av att växa abonnemangstjänster, att leda internationella team och att bygga affär inom dynamiska och höggradigt digitala områden som underhållning och telekom”, kommenterar CCO, Ingrid Bojner i ett pressmeddelande under onsdagen.

Kommentar från Nelson Missier

“Jag ser fram mot att bli en del av den kommersiella ledningen och alla fantastiska talanger i företaget när Storytel nu växlar upp för ytterligare global tillväxt. Som omättlig läsare och bokälskare har jag noga följt hur kunderna anammar lyssnande och ljudunderhållning, i synnerhet kopplat till abonnemangstjänster. Jag känner mig verkligen sporrad av möjligheten att vara med och forma den här vågen och ta Storytels attraktiva innehåll och användarupplevelse vidare över länder och kulturer”, kommenterar Nelson Missier i ett pressmeddelande under onsdagen.

mer om ämnet