Storytel – går idag live i Thailand

Storytel, en av världens ledande streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, går idag live i Thailand.
2020-12-02

Storytel, en av världens ledande streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, går idag live i Thailand. Bolaget bedriver sedan tidigare verksamhet i Asia-Pacific regionen genom sin närvaro i Indien, Singapore och Sydkorea. Med sin lansering i Thailand stärker bolaget sin närvaro i regionen ytterligare.

Storytel lanserar en lokal app för landet och kan därmed distribuera ljudböcker och e-böcker för den thailändska befolkningen. 

Storytels regionchef för Asia Pacific, Elin Torstensson, kommenterade i ett pressmeddelande hur bolaget som ett led i sin lansering bland annat kommer ha en monter på Winter Book Festival i Samyan MitrTown den 10-20 december. Hon kommenterade vidare att detta kommer ge både kunder och aktörer i branschen en möjlighet att själva upptäcka hela Storytels värld av ljud- och e-böcker.

Aktien har gått lite trögt sedan sommaren tog slut men den 23 november studsade kursen på EMA200 precis som pilen indikerar. Detta kan vara en nivå som är värd att hålla under bevakning. Aktien handlas i skrivande stund upp 1.1% för dagen.

mer om ämnet