Stockwik – Anställer erfaren jurist

Under torsdagen meddelar Stockwik AB att man har anställt den erfarne juristen Johan Fagerlund Sjöberg.
2021-07-08

Stockwik är ett investmentbolag. Affärsidén är att driva en långsiktig verksamhet där bolagen förvärvas med intentionen att behålla dem även på lång sikt. Idag investerar bolaget primärt i en portfölj av kvalitetsbolag. Inom bolaget finns en kompetens i form av affärsnätverk, bemanning och lång erfarenhet inom arbetsområdet.

Under torsdagen meddelar Stockwik att man har anställt Johan Fagerlund Sjöberg som har än åtta års erfarenhet som jurist och kommer närmast från Betsson AB där han bl.a. arbetat med förvärv, finansiering och bolagsstyrningsfrågor. Dessförinnan var han verksam som konsult på PwC Sverige med inriktning mot riskkapitalbolag och deras förvärv. Johan tillträder i september.

Kommentar från VD

”Stockwik har vuxit kraftigt på sistone och har som ambition att fortsätta växa i högt tempo. Genom rekryteringen av Johan skapas ytterligare förutsättningar för detta. Johan har också utmärkta erfarenheter vad gäller bolagsstyrning vilket bidrar till att ytterligare höja kvaliteten och följa upp Stockwiks portföljbolag”, kommenterar VD, David Andreasson i pressmeddelandet.

Kommentar från Johan Fagerlund Sjöberg

”Jag är oerhört stolt över att få möjligheten att ansluta till Stockwik och bidra till att uppfylla Stockwiks vision. Jag ser fram mot att både träffa och att få lära mig av alla medarbetare inom koncernen”, kommenterar Johan Fagerlund Sjöberg i pressmeddelandet.

mer om ämnet