Spiffbet – Lanserar spel i Indien

Under fredagen meddelar Spiffbet AB att deras spelutvecklingsben Rhino Gaming lanserar spel i Indien.
2021-07-09

Spiffbet är verksamma inom spelindustrin. Bolaget tillhandahåller en marknadsplats för optionshandel i sportodds. Bolaget erbjuder spelare och marknadsaktörer ett effektivt sätt att hantera riskexponering eller ta positioner på spelmarknaden. Dessutom utvecklar bolaget olika konsumentapplikationer. Spelen levereras både via dator och mobil.

Spiffbets spelutvecklingsverksamhet Rhino Gaming har slutfört integrationen till Slotegrator och som första marknad lanseras Rhino Gamings spel i Indien. I ett första skede erbjuds spelen Breaking Lab, Christmas Wilds, Classic Triple Seven, Diamonds Wild och Supaball. Beroende på utveckling kommer sortimentet utökas med andra spel från Rhino Gaming och andra varumärken. Slotegrator har ett stort nätverk av onlinekasinon och är verksamma i framför allt Asien och Östeuropa.

Kommentar från ansvarig för spelutveckling – Rhino Gaming

“Vi har sedan 2020 arbetat med att skapa en attraktiv portfölj på vår spelserver och att integrera in våra spel i andra plattformar. Vi skyndar långsamt och bygger detta rätt från början. Lanseringen av vår spelportfölj i Indien är en viktig milstolpe för oss där våra spel når en stor marknad med god tillväxt. Fokus nu är att fortsätta med fler integrationer, etablera nya kundrelationer och vässa vårt spelsortiment ytterligare”, kommenterar ansvarig för spelutveckling Riaan du Randt i ett pressmeddelande under dagen.

mer om ämnet