Soltech Energy – Etablerar självförsörjning på solel åt koncern

Under måndagen aviserar Soltech Energy AB att man med hjälp av solel etablerar självförsörjning åt verktygstillverkaren Speedtool.
2021-06-21

Soltech Energy AB är verksamma inom energisektorn och är en helhetsleverantör som både utvecklar, säljer, installerar och optimerar solenergilösningar för företag samt privatpersoner. Soltech konsoliderar marknaden genom förvärv av bolag inom sol, tak, fasad och elbranscherna med flera. Soltech besitter även en verksamhet i Asien som går ut på att finansiera, äga och driva solenergianläggningar på kunders tak.

Under måndagen aviserar Soltech Energy AB att man med hjälp av solel etablerar självförsörjning åt verktygstillverkaren Speedtool. Soltech Energys dotterbolag Swede Energy har en gedigen erfarenhet av att installera solcellsanläggningar, och de har nu färdigställt en solcellsanläggning med en effekt på 352 kW åt verktygstillverkaren Speedtool.

Kommentar från VD

“Att hjälpa framstående, lokala bolag att ta steget in i solenergins värld är urtypen av projekt som verkligen gör mig stolt. Speedtool har en lång erfarenhet och det känns mycket bra att ha fått uppdraget att installera deras nya solcellsanläggning. Vi ser fram emot att vara en del av deras fortsatta resa”, kommenterar försäljningschef, Richard Lantz.

mer om ämnet