Sensec – Vinner ramavtal

Under torsdagen tillkännager Sensec att man vinner ramavtal för skyddsutrustning till mediebolag, som även avser förnyelse.
2021-10-21

Sensec är verksamma inom IT-sektorn. Bolagets affärsverksamhet är specialiserad mot utveckling av säkerhetslösningar. Tjänsterna används inom ett flertal områden såsom på flygplatser, kärnkraftverk och fängelser. Samarbeten innehas med olika tekniska aktörer för att möjliggöra implementation av bolagets lösningar. Samarbetena berör produkter som röntgenutrustning, metall- och sprängdetektorer och olika typer av kameraövervakning.

Under torsdagen meddelar Sensec att man vinner ramavtal för skyddsutrustning till mediebolag. Avtalet avser förnyelse av befintlig skyddsutrustning samt utöka antalet tillträdeskontroller. Man investerar därför i utrustning för tillträdeskontroll, fordonshinder samt säkerhetskontroll med tillhörande tjänster.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

De fasta Inkörningsskydden uppgår till ett värde om ca 2 MSEK och de mobila till ett värde om ca 1 MSEK. Avtalet är giltigt i nästan 12 månader och kunden äger rätt att förlänga avtalet vid ett eller flera tillfällen med upp till 36 månader.

mer om ämnet