Scout Gaming – Ingår avtal om leverans

Under torsdagsmorgonen aviserar Scout Gaming att man ingår avtal om leverans av “sportbetting-liknande” spel.
2021-09-23

Scout Gaming Group är tecknade på First North Stockholm och erbjuder FS- och DFS lösningar till aktörer inom spelindustrin, media samt bland idrottsförbund. Tjänsterna inkluderar exempelvis statistik, prissättning och olika plattformslösningar. Scout Gaming Group verkar främst inom B2B sektorn med störst verksamhet på den europeiska marknaden.

Under torsdagsmorgonen aviserar Scout Gaming att man ingår avtal tillsammans med Skyland Events och Unity Sports & Entertainment om leverans av “sportbetting-liknande” upplevelser. Spelet kommer inte innebära betting med riktiga pengar. Samarbetet kommer att innebära möjligheter för de fansen att djupdyka i en free-to-play-spelupplevelse.

Kommentar från VD

“Vi är glada över att ha samarbetat med Skylands och erbjuda våra produkter till Jackals and the Miners. Sociala sportspel och daglig fantasi ger en stor möjlighet för mindre ligor att tjäna pengar i stor skala. Våra produkter har utformats för att leverera en rolig och spännande spelupplevelse som också tar engagemanget med sporten och laget till nästa nivå. The Jackals and the Miners kommer att kunna utnyttja detta för att låsa upp nya och spännande intäktsmöjligheter”, kommenterar VD, Andreas Ternström i ett pressmeddelande under torsdagen.

mer om ämnet