Schreil tillträder som VD för Ework

Under måndagen meddelar Ework att man funnit sin nya VD i Karin Schreil som tillträder omgående på posten. 
2021-11-15

Ework Group är tecknade på Small Cap Stockholm och är ett konsultbolag. Bolaget fokuserar på att erbjuda ett brett utbud av konsultleverantörer, där konsulterna inte är anställda hos eWork. Vid ett konsultuppdrag är eWork avtalspart till både kund och konsult samt sköter bolaget all administration kring uppdraget.

Under måndagen meddelar Ework att man funnit sin nya VD i Karin Schreil som tillträder omgående på posten. Hon tar över efter Zoran Covic som under en övergångsperiod kvarstår som rådgivare till företagsledningen.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från VD

“Jag ser mycket fram emot att få leda arbetet med bolagets fortsatta utveckling tillsammans med Eworks medarbetare, kunder och konsulter. Som norra Europas ledande konsultförmedlare är Ework perfekt positionerat att möjliggöra den digitala omställning som nu sker i både näringsliv och samhälle”, kommenterar nya VD, Karin Schreil i ett pressmeddelande under veckans första dag för handel.

Kommentar från styrelseordförande

“Jag önskar Karin varmt välkommen till Ework. Med sin gedigna ledarerfarenhet kombinerat med djup förståelse för konsult- och kompetensmarknaden och den omvälvning den nu genomgår är hon helt rätt person att fortsätta driva Eworks utveckling”, kommenterar Eworks styrelseordförande Staffan Salén i ett pressmeddelande under dagen.