Safello – Nytt kundsegment med mobil kryptoplånbok

Under måndagen meddelar Safello att man inleder privat beta för Safello Wallet, en digital mobile-first plånbok för kryptovalutor.
2021-08-30

Safello Group är tecknade på First North Stockholm och är verksamma inom teknikbranschen inriktade mot kryptovalutor. Bolaget är specialiserade inom utveckling av handel, börsverksamhet, lagring och andra produkter och tjänster relaterade till kryptovalutor. Kunderna består främst av privata aktörer aktiva på den globala marknaden. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster.

Under måndagen meddelar Safello att man inleder privat beta för Safello Wallet, en digital mobile-first plånbok för kryptovalutor. Bolaget öppnar nu upp ett helt nytt kundsegment för personer som är nya på kryptomarknaden. Detta kommer innebära att man bara på ett fåtal sekunder ska kunna köpa Bitcoin eller Ethereum. Allt som krävs är att verifiera sig med Mobilt BankID och betala med Swish. Tillgångarna kan tas emot och lagras i Safello Wallet.

Kommentar från VD

“Vi strävar ständigt efter att hjälpa fler att komma in i kryptovärlden och göra det så enkelt och säkert som möjligt. Ett av de största hindren är att förstagångsköpare måste ha en digital plånbok som kan lagra kryptovalutorna. Med lanseringen av Safello Wallet tar vi bort den sista tröskeln för att hjälpa nya användare att komma in i kryptoekonomin”, kommenterar VD och medgrundare, Frank Schuil i ett pressmeddelande under måndagen.

mer om ämnet