Rejlers blir valda för att uppgradera Scanias produktionslinje i Oskarshamn

Rejlers kunde idag meddelade att lastbilstillverkaren Scania väljer Rejlers för att modernisera och ersätta delar av sin produktionslinje för sin fabrik i Oskarshamn.
2020-12-04

Rejlers kunde idag meddelade att lastbilstillverkaren Scania väljer Rejlers för att modernisera och ersätta delar av sin produktionslinje för sin fabrik i Oskarshamn. Uppdraget är ett totalåtagande som inleds direkt och väntas pågå fram till hösten 2021.

Rejlers Business Area Manager, Nils Börjesson, meddelade i ett pressmeddelande att Rejlers kommer leverera en skräddarsydd teknisk lösning av högsta kvalitet.

I Oskarshamn finns Scanias Europaproduktion av lastbilshytter. Moderniseringen av fabriken handlar bland annat om att implementera två nya styrsystem som ska säkerställa tillgängligheten i anläggningen samt bidra till en mer energieffektiv drift. Uppdraget omfattar alltifrån projektledning och konstruktion till installation och driftsättning.

Detta är den andra nyheten som Rejlers kommer med på kort tid, den 1 December meddelade Rejlers att teknikkonsultbolaget Geosigma Holding AB förvärvades.

mer om ämnet