torsdag 28 januari 2021

Rejlers blir valda för att uppgradera Scanias produktionslinje i Oskarshamn

Rejlers kunde idag meddelade att lastbilstillverkaren Scania väljer Rejlers för att modernisera och ersätta delar av sin produktionslinje för sin fabrik i Oskarshamn.

Rejlers kunde idag meddelade att lastbilstillverkaren Scania väljer Rejlers för att modernisera och ersätta delar av sin produktionslinje för sin fabrik i Oskarshamn. Uppdraget är ett totalåtagande som inleds direkt och väntas pågå fram till hösten 2021.

Rejlers Business Area Manager, Nils Börjesson, meddelade i ett pressmeddelande att Rejlers kommer leverera en skräddarsydd teknisk lösning av högsta kvalitet.

I Oskarshamn finns Scanias Europaproduktion av lastbilshytter. Moderniseringen av fabriken handlar bland annat om att implementera två nya styrsystem som ska säkerställa tillgängligheten i anläggningen samt bidra till en mer energieffektiv drift. Uppdraget omfattar alltifrån projektledning och konstruktion till installation och driftsättning.

Detta är den andra nyheten som Rejlers kommer med på kort tid, den 1 December meddelade Rejlers att teknikkonsultbolaget Geosigma Holding AB förvärvades.

Vilka bolag är mest intressanta just nu?

Prenumerera på vårt kostnadsfria veckobrev för färska nyheter och de senaste aktiespaningarna.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.
372FöljareFölj

Läsvärt

Auriant mining

Auriant Mining – Uppdaterat span i anslutning till Q3-rapporten

Ett år efter första aktiespaningen om Auriant Mining publicerar vi en längre uppdatering där vi spånar kring bolagets och guldprisets framtid.
Läs våra senaste analyser
Prenumerera på vårt veckobrev
Ligg på förhand i marknaden. Lär dig när det är köp- och säljläge
FREE TRIAL
Prenumerera
Läs våra analyser
nya varje vecka!
Ligg på förhand i marknaden.
FREE TRIAL
Prenumerera