QleanAir Holding – Säkrar ytterligare stor affär med anrikt bolag

Under måndagen meddelar QleanAir Holding AB att bolaget framgångsrikt ingått ytterligare stort avtal tillsammans med kontorssegmentet i Tyskland.
2021-08-16

QleanAir Holding är verksamma inom miljösektorn där bolaget utvecklar tekniska produkter och luftrengöring. Lösningarna är modulbaserade och hyrs ut till kunderna över en längre period. Produkterna är till för inomhusbruk och nyttjas huvudsakligen i kommersiella fastigheter, samt bland industriella aktörer. Verksamheten verkar på global nivå där den största närvaron återfinns inom Europa.

Under måndagen meddelar QleanAir Holding att bolaget framgångsrikt ingått ytterligare ett stort avtal tillsammans med kontorssegmentet i Tyskland, som rör produktkategorin Facility solutions. Affären avser ett försäljningskontrakt på 60 fristående luftrenare till en av Tysklands mest kända producenter av charkuterier.

Vill säkerställa arbetsmiljön

Företaget investerar i luftrenarna för att säkerställa en hälsosam inomhusluft, förhindra spridningen av coronaviruset samt skydda de anställda. Luftrenarna kommer att placeras i kontorslokalerna på huvudkontoret, och affären avser även ett treårigt serviceavtal. Företaget som producerar charkuterier sedan över 150 år är ett av Tysklands mest kända varumärken och har drivits av samma familj i generationer.

Kommentar från VD

“Det är ett sant nöje att hjälpa denna nationalklenod säkra en hälsosam arbetsmiljö för sina kontorsanställda”, kommenterar VD, Tobias Willi i ett pressmeddelande under måndagen.

mer om ämnet