Prebona – Erhåller ytterligare order

Under torsdagen meddelar Prebona att man erhåller ytterligare order från Scandinavian Nonwoven för teknik åt anti-luktdukar.
2021-07-08

Prebona är ett materialteknikbolag som utvecklar och säljer funktionella och miljövänliga material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare samt HealthCare. Produkterna inkluderar huvudsakligen lukteliminerande produkter, skyddande ytbeläggningar samt antimikrobiella system. Kunderna återfinns bland annat inom facility management, byggindustrin samt inom textilindustrin.

Under torsdagen meddelar Prebona AB att man erhåller ytterligare order från Scandinavian Nonwoven som tillverkar anti-luktdukar och med hjälp av Prebonas teknik tidigare åstadkommit en lyckad lansering. Scandinavian Nonwoven eftertraktar därför bolagets tjänster för att kunna möta den ökade efterfrågan.

Kommentar från VD – Prebona

“Det här är ett utmärkt exempel på flexibiliteten av våra produkter. Dessutom är den framgångsrika lanseringen en utmärkt referens för att kontakta liknande kunder utanför Sverige”, kommenterar VD, Patrik Bernstein i pressmeddelandet.

Kommentar från VD – Scandinavian Nonwoven

“Vi är mycket nöjda med den snabba etableringen av Smellsfine anti-luktduk på marknaden och har lagt en prognos för de närmaste tre åren som är relativt aggressiv”, kommenterar försäljningsansvarig, Börje Bengtsson i pressmeddelandet.

mer om ämnet