Polygiene – Luktreducerande teknologi

Under torsdagen aviserar Polygiene att Finska Icepeaks kinesiska dotterbolag är det senaste tillskottet till bolagets partnerlista.
2021-09-30

Polygiene är tecknade på First North Stockholm och säljer och utvecklar materialbehandling, funktionslösningar och luktkontroll för sportkläder, mode- och arbetskläder. Utöver levererar bolaget specialanpassade produkter för hemmet inkluderande handdukar och lakan. Distribution sker via bolagets globala distributörer, främst lokaliserade inom Europa och Asien.

Under torsdagen aviserar man att Finska Icepeaks kinesiska dotterbolag är det senaste tillskottet till den redan långa partnerlistan. En del modeller i Icepeaks senaste kollektion använder sig av en teknologi som minskar tillväxten av luktskapande bakterier. Detta medför att plagget inte behöver tvättas lika ofta.

Kommentar från VD

“Vi är stolta över att lansera med Luhta Sportswear Company, ett av de största sportklädesvarumärkena i Europa och ser att våra gemensamma hållbarhetsmål ligger helt i linje med målsättningen att använda plagg längre och inte slänga dem i förtid”, kommenterar VD, Ulrika Björk i ett pressmeddelande under torsdagen.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.
mer om ämnet